More than Motivation

Filozófia

More than Motivation. Egyedülálló megoldást kínálunk azon vállalatok számára, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a cég jövőjére. Fontosnak tartják a legjobb szakemberek megszerzését, meglévő munkavállalóik elégedettségét, fejlődését és megtartását, hosszútávon segítve ezzel a vállalat működését.
A More than Motivation szolgáltatás túllép a szokásos csapatépítő tréningeken, asszertív kommunikációs oktatásokon, egészségközpontokkal folytatott együttműködéseken.
A More than Motivation egy olyan komplex mentális és fizikai egészséget megcélzó program, melyet az adott területek -pszichológia, dietetika, masszázs- tapasztalt szakemberei állítottak össze. A szolgáltatás rendszerbe foglalva ötvözi az üzleti élet, a munkahely és a magánélet lelki nehézségeinek megoldását éppúgy, mint korunk legjellemzőbb krónikus betegségeinek a helyes táplálkozáson keresztül történő menedzselését és a fizikai feltöltődést.
A More than Motivation programban utánozhatatlan módon egyesül a szellemi és fizikai felfrissüléshez vezető út. A finoman kidolgozott részletek lehetővé teszik, hogy az egyéni igényeknek megfelelően, magas színvonalon támogassuk partnereinket ezen az úton.
A More than Motivation program további egyedisége, hogy a mögötte álló csapat a kezdetektől a lezárásig minden elképzelést kielégítően segítséget nyújt a szakszerű megvalósításban partnereink számára, ugyanakkor az adott igényeknek megfelelően önállóságot is lehetővé tesz.
Célunk olyan innovatív cégek támogatása, melyek eddig elért sikereikkel már bizonyítottak. Segítségünkkel szintet léphetnek a dolgozói elégedettség területén, melyhez az összehangolt szakmai munka nyújt biztos hátteret.
A More than Motivation szolgáltatás olyan értékteremtő filozófia, mely egyedülálló módon kidolgozott formájában csak tőlünk elérhető.

Mit nyújt a munkatársak számára a More than Motivation szolgáltatás?

A szolgáltatás egyaránt hasznos minden korosztály számára, nincsenek generációs különbségek, hiszen lelki és testi egészségre mindenkinek elemi szüksége van!
A szolgáltatás minden része partnereinknél, helyben elérhető, így munkatársaik könnyen, gyorsan és kényelmesen vehetik azt igénybe.
Az egyéni konzultációk során személyre szabottan állítjuk össze a programot, így támogatva őket a munka-magánélet egyensúlyának kialakításában.

A programban részt vevőknek:

 • Fejlődik az önbecsülése,
 • Fontosabbnak érzik magukat
 • Emelkedik a személyes hatékonyságuk
 • Tudatossá válik az életvitelük
 • Növekszik az egyéni felelősség vállalásuk

A More than Motivation program hatására kialakult inspiráló és támogató légkörben növekszik az egyéni teljesítmény, ami a sikeresség érzéséhez vezet.

Mit nyújt a cég számára a More than Motivation szolgáltatás?

A program egyik nagy előnye, hogy a külső szakértőknek a dolgozók könnyebben megnyílnak, így a folyamat során lehetővé válik gócpontok feltárása. Az ezekkel kapcsolatos visszajelzések és megoldási javaslatok az egész cég hatékonyságát növelik.
Ugyanakkor jó üzenetet közvetít a managementről a munkatársak felé, mely vonzóvá teszi a céget a leendő munkavállalók számára is.

A programban részt vevő partnereinknél:

 • Fejlődik a munkatársak belső motivációja
 • Nő a hatékonyság
 • Optimalizálódik a teljesítmény
 • Pozitív munkahelyi légkör alakul ki
 • Könnyebben kezelhetővé válnak a konfliktusok
 • Erősödik a vállalat iránti lojalitás
 • Csökken a fluktuáció

A More than Motivation program hatására fokozódik az elkötelezettség a vállalati célok iránt, növekszik a cég reputációja.

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu