Legértékesebb erőforrásunk az IDŐ.
Hogyan lehet egy napot értékessé tenni, mégpedig úgy, hogy időnk szabaduljon fel és energiánk?
Mindannyiunk számára nagyon sok problémát, álmatlan éjszakát és nyugtalan pillanatot jelent, hogy egy nap csak 24 órából áll. Ebbe az időintervallumba kell belesűrítenünk szinte mindent, munkát, családot, pihenést, feltöltődést... És mindezt úgy, hogy közben óvjuk, védjük magunkat, de azért persze előre is haladjunk a terveinknek és a céljainknak megfelelően. Ez néha szinte már művészet...

A mindennapok nagy kérdése, hogy hogyan oszthatnánk be még okosabban az időnket, hogyan lehetnénk hatékonyabbak és hogyan tudnánk minél több mindent elintézni és elvégezni bokros teendőink közül.
Ahhoz, hogy az időt és energiát a legjobban használjuk elengedhetetlen, hogy előtte időt és energiát szánjunk a tervezésre.
Néhányan úgy gondolják, hogy a tervezés csupán annak az eldöntése, hogy mit teszünk a jövőben. A tervezés azonban ennél több. A tervezés nem más, mint hogy meghatározzuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy legyen jövőnk. A jelen időből, a jelen energiáiból fel kell áldoznunk valamennyit ahhoz, hogy később kevesebb munkával többet teljesíthessünk.

Legértékesebb erőforrásunk az IDŐ.
Az idő pénz...
Az idő semmi mással nem mérhető...
1 óra 60 percből, 1 nap 24 órából áll...

Kevesen érzik, hogy elég idejük van, pedig az idő mindenki számára hozzáférhető...
A hatékony időgazdálkodás technikái tanulhatóak. Az időrablók meghatározása, papírhegyek ledöntése, új szemlélet kialakítása és néhány lendületteremtő módszer megismerése segítséget nyújthat ebben. A folyamat gyorsítása érdekében igénybe veheti egy coach segítségét, aki megismerteti a legmodernebb technikákkal.
Persze mint minden tanulási folyamatban itt is szükséges az önfegyelem és a nyitottság a változásra. Az önfegyelemre mindaddig szükség van, amíg az új magatartás szokássá nem válik. Ha ez egyszer kialakul, már nyert ügyünk van.

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu