Minden párkapcsolat jól indul, őszintén beszélsz a pároddal, meg akarod ismerni, meghallgatni, de a túlpörgetett életstílusunk okozta fesztültségek előbb-utóbb itt is lecsapódnak és már csak megoldatlan problémák, ellentétek, viták maradnak. A megértő hosszantartó beszélgetések egyszerű információ cserébe csapnak át és kialakul a felszínes kommunikáció. Az elhanyagolódás és figyelem-hiány érzése, idővel elkerülhetetlen, ha nem teszünk időben ellene. Ha viszont már kialakult, akkor Mediátor (független közvetítő) segítségével, újra indulhat a kommunikáció és rendezni lehet békésen, diszkréten a már kialakult vitás helyzetet.
A mediálás a konfliktusok békés, hatékony megoldásának eszköze. Tapasztalatunk szerint az elakadt helyzetekben nagyban segíti a két mediátor együttes jelenléte (duálmediáció) a két szembenálló fél közötti kommunikációt és a gyors problémamegoldást.
Mediációval kontrolált az eredmény, hiszen mindkét fél érdeke érvényesül, azaz "win-win" helyzetek alakulnak és fontos érdeme, az is, hogy a mediáció során nem hivatalos szerv dönt a személyes jövőtökkel kapcsolatosan.

Ha Ön vitás helyzetbe került és gyors, hatékony megoldást keres, látogasson el a http://www.dualmediacio.hu/ weboldalra, ahol a részletek mellett a bejelentkezési lehetőségeket is megtalálja.

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu