A támogató szakemberek, főként a pszichológus igénybevétele kultúránként változó. Magyarországon az utóbbi években egyre több „normális" életet élő ember veszi igénybe a pszichológiai tanácsadást, akik közül sokan sikeresek az életük legtöbb területén, de váratlanul olyan élethelyzetbe kerültek, amivel nem tudnak egyedül megbirkózni, vagy csak egyszerűen belátják, hogy egy pszichológus bevonása jelentősen lerövidíti a küzdelem folyamatát.
Mindennapi életünk során számos megoldandó problémával, nehézséggel kerülünk szembe, ami kibillent a megszokott élethelyzetünkből, ez pedig könnyen a lelki egyensúlyunk felborulásához vezet, ami természetesen hatással lesz a testünk állapotára is. Ezek a nehézségek adódhatnak önbizalom hiányból, önértékelési problémákból, a stresszhelyzetek nem megfelelő kezeléséből, döntésképtelenségből, baráti-és párkapcsolati gondokból, állandó aggodalmaskodásból, hangulathullámzásból.
A pszichológus igénybevétele lehetőséget ad a lelki problémák átbeszélésére, a feszültségoldásra, egyéni megküzdési módok megismerésére és fejlesztésére.
A szakember elfogadó, támogató magatartásával saját erőinek mozgósítására tudja motiválni az Őt felkereső személyt, és segít helyre tenni a dolgokat.

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu