Rólam mondták

Coach

Pszichológus

Ember

Kovács Gabriella – A COACH

„Hiszek abban, hogy a coaching a XXI. század üzleti világában meghatározó szerepet tölt be és újszerű látásmódjával hozzásegíti a vállalatokat a jövő értékeinek megteremtéséhez.

Elkötelezett híve vagyok az üzleti coaching szemléletének és alkalmazásának.

Business coachként nem a személy problémáival foglalkozom, hanem az őt foglalkoztató üzleti kérdésekkel, a munkája során felmerülő döntési helyzetekkel. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a business coaching nem személyiség fejlesztés, annak ellenére, hogy a magánélet és a szakmai-üzleti lét és eredmények szoros összefüggésben állhatnak egymással.

Felső vezetőkkel egyéni coaching keretében dolgozom, amelynek hatékonysága pontosan abban rejlik, hogy egyénre szabott, speciális módon illeszthető be – időben és térben – a vezető szakmai programjába.

Középvezetőknek és kulcsembereknek az egyéni coaching mellett team coachingot ajánlok. A 4-7 fős csoportos munka jelentősége abban rejlik, hogy a coaching ülések során a vezetők meg tudják osztani egymással az elsajátított új ismereteket és tapasztalataikat a gyakorlati alkalmazásról. A rendszeres ülések alatt kialakul az az egységes látásmód, stílus, attitűd, amely elősegíti a szakmai együttműködésüket.

Mára megerősödött bennem az a meggyőződésem, hogy a coaching folyamat bevonása a vállalati életbe felbecsülhetetlen értékek teremtésének lehetőségét kínálja. Komoly, lelkiismeretes munkámmal a coach szakma presztízsének emeléséhez is hozzá kívánok járulni."

Kovács Gabriella

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu