Rólam mondták

Coach

Pszichológus

Ember

Kovács Gabriella – A PSZICHOLÓGUS

„Pszichológiai tanulmányaim, szakmai és személyes tapasztalataim által váltam képessé mások problémáinak megértésére és arra, hogy átérezzem a bajba jutott emberek helyzetét. Közel két évtizede őszinte elhivatottsággal segítem az emberek személyes fejlődését. Munkám szépségét az adja, hogy tudásomat, tapasztalatomat mások szolgálatába állíthatom. A különböző emberekkel való együttműködés számomra is sok értékes tanulsággal szolgál, ami folyamatosan inspirál.

Teljes meggyőződéssel vallom, hogy bármilyen kilátástalan élethelyzetre van megoldás. Nézetem szerint megfelelő szakemberek segítségével könnyebb felismerni ezeket és megoldást találni. Az életben adódhatnak olyan helyezetek, amelyekkel valaki egyedül nem tud megküzdeni. A lehetőség azonban mindig ott van rá, hogy segítséget kérjen.

A támogató szakemberek, például egy pszichológus igénybevétele kultúránként változó. Magyarországon az utóbbi években egyre több átlagos életet élő ember vesz igénybe pszichológiai tanácsadást. Közülük sokan az életük legtöbb területén sikeresek, de váratlanul olyan élethelyzetbe kerülnek, amivel nem tudnak egyedül megbirkózni, vagy csak egyszerűen belátják, hogy egy pszichológus bevonása jelentősen lerövidíti a küzdelem folyamatát.

A pszichológus bevonása lehetőséget ad a lelki problémák átbeszélésére, a feszültségoldásra, egyéni megküzdési módok megismerésére és fejlesztésére.

Hiszek benne, hogy lelkiismeretes munkával, elfogadó és támogató figyelemmel, pártatlan és őszinte meglátásokkal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a személyes problémáikkal hozzám fordulók saját erőik mozgósításával megtalálják a megoldást.

Személyes célom az, hogy a közös munka végén mindkét fél elégedetten és kiegyensúlyozottan haladjon tovább."

Kovács Gabriella

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu