Rólam mondták

Coach

Pszichológus

Ember

Álláskeresési tréning...
Képzeld el, hogy az interjúk végén a HR-s kollegina megmutatta az üzemeket és dicsekedtem neki, hogy részt vettem egy Álláskeresési technika tréningen és mondta nekem, hogy szívesen megismerne Téged, mert nagyon jól felkészítettél. Mert mesélték neki az interjúztatok, hogy látszott, hogy nagyon felkészült voltam. Meg nagyon jó volt az is, amikor a tréningen a telefonos szituációt eljátszottuk, mert minden visszajött, amiről ott szó volt és nagyon jól lettem informálva (pontos megközelíthetőség, megjelenés, beregisztrálás a kapun) meg sorolhatnám tovább. Úgyhogy szó ami szó, nagyon köszönök mindent Neked!

Dávid


Személyes pozitív...
kisugárzásod örömmé, élménnyé tette azt a pár órácskát amit beszélgettünk. Ezek a "szeánszok" sokkal hamarabb elteltek mint szabadott volna - a többszörösét is el tudtam volna viselni, mint ami jutott, juthatott. Engem megerősítettél pár dologban amit addig is sejtettem ugyan, de a Drágaságom véleménye más volt így jól jött a kívülálló segítség. Kötetlen, jó hangulatú, önfeledt beszélgetésekre emlékszem, amiket vártam és sajnálom hogy véget ért. Okos, simulékony, megnyerő modorú, megértő, őszinte segítő karakternek ismertelek meg…olyan "szebbik-jobbik felemnek" "lelkiismeretemnek" fogadnálak,választanálak ha lehetne...egy szóval... HIÁNYZOL

Péter


Ha azt írom, hogy...
erőt és bátorságot öntöttél belém a beszélgetéseink során, olyan dolgokat mondtál, ami reményt adott, hogy van jövő a jelenlegi munkahelyem után is és a magánéletemben is, akkor ezek olyan elcsépelt mondatok lesznek. Pedig sokat segítettek nekem ezek a "heti" beszélgetések, hiszen tudod, hogy összetörve mentem szinte mindig oda, de én tudom, hogy "felmosva" jöttem onnan el. A mai napig hiányoznak ezek a beszélgetések, mert jó volt egy kívülálló tanácsát-véleményét meghallgatni és ezeket átgondolva, megtenni a következő lépést. Hálás vagyok neked ezekért a beszélgetésekért- tanácsokért és remélem, hogy mindenkinek annyit tudtál segíteni, mint nekem!

Nóra

Kapcsolat

Személyesen Budapesten és Siófokon

Mobiltelefon: +36 30 849 8669

E-mail: kovacs.gabi@t-online.hu